Om oss

Om oss

Båtlyftar och rostfria båttillbehör för skoter och gummibåt sedan 2009

Är ett tillverkningsföretag beläget i Göteborg, som designar och producerar båttillbehör till segel och motorbåtar. Vi jobbar med dom flesta material ,men är specialiserade på rostfritt stål. Exempel på produkter är Lyftar för att hantera Jollar Rib och Vattenskotrar. Vi har flera modeller av lyftar som gör det enkelt och säkert att ta upp Gummibåten på badbryggan. Några modeller går även att montera på flytbryggor.

Smartlift började utveckla båtlyftar 2009, och har patenterat några modeller. Smartlift tillverkar även anpassade tillbehör på beställning som, tankar, peke, badbryggor, balkongräcken, ledstänger mm.

Vi samarbetar med flera Marinor och dom flesta försäkringsbolagen.

Smartlift har även mångårig erfarenhet av industridesign och tillverkning till industrin. Vi tillverkar dom flesta produkterna i egen mekanisk verkstad, och har maskiner för plåtklipp, kantpressning , rörbockning och svetsning av dom flesta material.

Tillverkning och modifiering av båttillbehör

Peke
Pulpet
Badbryggor

Targabågar
Bränsle
Toa och vattentankar

Mannluckor
Balkong & Altanräcke
Polering av rostfritt

SMARTLIFT är en Svensk produkt tillverkad i Sverige av rostfritt syrafast stål EN 1.4404 och EN 1.4571 titanstabiliserad. Alla produkterna utvecklas, marknadsförs och säljs av Smartlift Marin AB.